over Petra

Mijn Missie

Mijn missie is mensen en organisaties te leren dat bewust leven meer vrijheid, geluk, gezondheid en succes brengt. Ik begeleid leiders en organisaties die de moed hebben om hun eigen GROOTheid te ontwikkelen. 

Drs Petra Groot MBA

Ik ben een energieke, intuitïeve en empathische persoonlijkheid. Na een internationale carriere in commerciële en management functies in de industriële, consumer goods en internet sector ben ik mij verder gaan specialiseren als coach en begeleider van persoonlijke en organisatietransformaties. 

Ik ben afgestudeerd als chemicus (Drs., Utrecht) en bedrijfskundige (MBA, Nyenrode) en heb daarna diverse internationale opleidingen gevolgd voor het begeleiden van mensen in transformatie processen, het faciliteren van interventies bij organisaties en het bepalen van cultuur & waardensystemen (Spiral Dynamics). Daarnaast beoefen ik al meer dan 20 jaar yoga en diverse vormen van meditatie.

Purpose

Mijn purpose ligt in de praktische toepassing van leiderschapsontwikkeling, cultuurverandering en spiritualiteit in organisaties. De integratie van bewustzijn en mindfulness in het werk zorgt voor vreugde en balans als persoon en voor focus en hogere effectiviteit in het werk. 

Ik combineer mijn kennis en vaardigheden uit het bedrijfsleven en uit verschillende opleidingen met persoonlijke ervaringen om teams en executives te begeleiden naar een organisatiecultuur waarin samenwerking, autonomie en duurzaam resultaat hand-in-hand gaan.

"Door haar scherpe, eerlijke en constructieve feedback ben ik in staat geweest mezelf naar een volgend niveau van persoonlijke effectiviteit en leiderschap te ontwikkelen."
Danielle Morf
Client Director
"Petra kan uitstekend uitleggen op basis van eenvoudige modellen waar de schoen wringt en hoe daar uit te komen is. Zelfs de meest sceptische managers gingen overstag. "
Pieter van Breughel
CEO NMI Certin
"Petra is in staat om tijdens intensieve sessies, zowel individueel als met groepen, veranderingen door te voeren in houding en gedrag die tot structurele verbeteringen leiden."
Ronald Luijckx
COO