Expertise

Transformatie

De 21ste eeuw wordt wel eens de eeuw van bewuste evolutie genoemd. Het menselijk bewustzijn wordt door de evolutionaire impuls op een hoger plan getild naar een niveau waar systemisch denken, empathisch voelen en universeel weten samenkomen. Wat zijn de stappen die je als individu kan nemen om mee te gaan in deze ontwikkeling? Hoe blijf je als organisatie voorop lopen en creëer je een autonome verandering naar een meer duurzame business?

Leiderschap

 Leiderschap is meer dan leiding geven. Leiderschap zie je op elk niveau en wordt gekenmerkt door een hoge mate van zelfbewustzijn. Leiders kennen hun eigen drijfveren en hun groeipotentieel als leider. Ze kunnen verschillende leiderschapsstijlen bij zichzelf herkennen en oefenen in bewuste keuzes maken voor de leiderschapsstijl met de hoogste effectiviteit en het grootste toekomstperspectief.

Organisatie cultuur

De cultuur van een organisatie is een van de belangrijkste factoren voor het succes op korte en lange termijn. Cultuur wordt in hoge mate dagelijks beïnvloed door alle aanwezigen. Leiders spelen een doorslaggevende rol in het uitdragen van de gewenste cultuur. Welke waarden geven uw organisatie een voordeel in de markt? Wat doet u dagelijks om uw organisatiecultuur een boost te geven? Staan bij u alle neuzen dezelfde kant op??

"Petra werkt met mij om mijn team inclusief mijzelf af te buigen naar een steeds meer zelfsturend team waarbij harde output en bestaansrecht van individualiteit en autonomie hand in hand gaan. Gesprekken met Petra zijn confronterende eye-openers terwijl ik me altijd door haar gesteund en gesterkt voel. Ik ben met recht een "Groot"-promotor!"
Yvonne Nagel
Client Director